Κάθε καλοκαίρι και νέος προπονητής

Κάθε καλοκαίρι και νέος προπονητής

Στον ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη, κάθε καλοκαίρι έχουμε διαφορετικό προπονητή στην προετοιμασία της ομάδας και αυτό είναι ένα ρεκόρ.

Την περσινή χρονιά, ο ΠΑΟΚ, κατέρριπτε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην κούρσα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όμως ο Δικέφαλος του Βορρά κατέχει ένα ακόμα ρεκόρ που δύσκολα θα μπορέσει να το καταρρίψει άλλη ομάδα.

Έχει να κάνει με τον «ηλεκτρικό» όπως αποδεικνύεται πάγκο της ομάδας. Στα επτά χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία της ομάδας κάθε καλοκαίρι έχουμε και διαφορετικό προπονητή στην προετοιμασία. Αν εμβαθύνουμε το θέμα με τους προπονητές θα δούμε πως υπάρχουν και δύο Μπερέτα και Στανόγιεβιτς που έκατσαν στην ομάδα το πολύ σαράντα ημέρες.

Θα πρέπει να ανατρέξουμε στο παρελθόν για να βρούμε προπονητές που έχουν θητεύσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ για δύο ή και τρία καλοκαίρια. Ο πρώτος είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης την τριετία 2002-2004.

Ακολουθούν οι Ντούσαν Μπάβιεβιτς (2000-2001) και Φερνάντο Σάντος (2008-2009). Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια οι καταστάσεις ήταν παρόμοιες με τις τωρινές. Μόνο που τότε οι προπονητές έφευγαν γιατί στην ομάδα για τί δεν υπήρχαν χρήματα για να γίνουν μεταγραφές.

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Όταν ανέλαβε για τα καλά τα ηνία της ομάδας είχαμε έξι συνεχόμενες αλλαγές. Το 2013 ο Χούμπ Στέφενς.

Το 2014 τον διαδέχθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το 2015 ανέλαβε ο Κροάτης Ιγκόρ Τούντορ, ενώ το 2016 ο ΠΑΟΚ έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Βλάνταν Ιβιτς. Το μεγάλο «έγκλημα» έγινε το καλοκαίρι του 2017 όταν ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ανέλαβε την ομάδα και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Τέλος το καλοκαίρι του 2018 την προετοιμασία της ομάδας έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρότι ήταν στην ομάδα από τα τέλη Αυγούστου του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ