Τσιμίκας: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Πλζεν»

Τσιμίκας: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Πλζεν»

Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, μίλησε στο Olympiacos TV για τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο Olympiacos TV και αναφέρθηκε στα παιχνίδια που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό Champions League, ενώ τοποθετήθηκε και για το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι έτοιμη για τα ματς κόντρα στον τσέχικο σύλλογο, ενώ επισήμανε πως η προετοιμασία είναι κοπιαστική και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ σκληρό. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Δώσαμε τα πάντα για να νικήσουμε. Δικαιωθήκαμε στο τελευταίο λεπτό που κερδίσαμε το πέναλτι και δείξαμε ότι το κυνηγάμε.

Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις. Ήταν ένα σκληρό φιλικό και πιστεύω ότι και στην Ελλάδα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες που θα παίζουν έτσι. Μείναμε στο πλάνο, τα δώσαμε όλα και πιστεύω πως φάνηκε».

Για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν: «Προπονούμαστε κάθε μέρα, δύο φορές, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Όπως κάθε προετοιμασία, είναι πολύ σκληρή, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για τα δύο παιχνίδια που έρχονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ