Αποκάλυψη: Όλο το story της συνεργασίας με τον Άμπελ Φερέιρα

Αποκάλυψη: Όλο το story της συνεργασίας με τον Άμπελ Φερέιρα

Το «10» σας αποκαλύπτει όλο το story της απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον Φερέιρα και με ποιους ανθρώπους μίλησαν στην Πορτογαλία για τον 40χρονο τεχνικό.

Ο ΠΑΟΚ από σήμερα το απόγευμα έχει νέο προπονητή και αυτός είναι ο Άμπελ Φερέιρα. Την αποκάλυψη την είχε κάνει to10.gr από το απόγευμα του Σαββάτου και σήμερα ήρθε η πανηγυρική δικαίωση.

Το «10» σας κάνει άλλη μια αποκάλυψη για το πως έφτασε ο ΠΑΟΚ στο όνομα του 40χρονου τεχνικού, αλλά και ποιοι βοήθησαν στο να πει το «ναι» αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο Πορτογάλος τεχνικός. Στην σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο Μακεδονία Παλλάς το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Πάμπλο Γκαρσία, όπως σας είχε ενημερώσει και πάλι to10.gr. Όμως ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδειχνε να «ψήνεται». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήθελε κάτι πιο δυνατό. Ήθελε να κάνει ρελάνς μετά την φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάπου εδώ έρχεται ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο για να παρουσιάσει τις δικές του προτάσεις. Ο Πορτογάλος έριξε στο τραπέζι το όνομα του συμπατριώτη του Άμπελ Φερέιρα, μαζί με το βιογραφικό του. Η ηλικία του, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε πολλές παραστάσεις έκανε κάποιους να το ξανά σκεφτούν. Όταν όμως ζητήθηκε η συμβουλή δύο ανθρώπων που στον ΠΑΟΚ εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια τότε αποφασίσθηκε να επικεντρωθούν μόνο στον προπονητή της Μπράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πρώτο άνθρωπο που μίλησαν στην Τούμπα ήταν ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας είναι από τους ανθρώπους που σέβονται και ακούν με ευλάβεια στην Τούμπα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και το έργο για το οποίο έχει επιτελέσει στη Μπράγκα. Ο δεύτερος άνθρωπος με τον οποίον συνομίλησαν στην Τούμπα μέσω του Μπράνκο ήταν ο Σέρτζιο Κονσεισάο. Ο τεχνικός της Πόρτο που αντιμετώπισε τον Φερέιρα τη φετινή χρονιά στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά την οποία έχει κάνει στην ομάδα του.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι αλλά και ο Αντρέ Βιερίνια που επίσης ρωτήθηκε έκαναν την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν όχι μια άλλα δύο προτάσεις προσφέροντας τελικά 2 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για να συναινέσει στην αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα. Ο 40χρονος αναμένεται να βρεθεί απευθείας στην Ολλανδία και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου μαζί με τους συνεργάτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ