Ο Εμενίκε φεύγει, οι Σέρβοι «στέλνουν» Μίτροβιτς

Ο Εμενίκε φεύγει, οι Σέρβοι «στέλνουν» Μίτροβιτς

Ατομικές προπονήσεις στο Ρέντη για τον φευγάτο Εμάνουελ Εμενίκε, τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς βάζουν πάλι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού οι Σέρβοι!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποκτήθηκε μετά από σκληρή μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και κόστισε σχεδόν 5 εκατ. ευρώ (transfer fee, συμβόλαιο, εφορία) στους «ερυθρόλευκους». Εντούτοις, αν και στο Μεγάλο Λιμάνι πίστεψαν το καλοκαίρι ότι έλυσαν το επιθετικό τους πρόβλημα, λίγους μήνες μετά βιώνουν μία τελείως σουρεαλιστική κατάσταση με τον Νιγηριανό σέντερ φορ. Η οποία είναι δεδομένο ότι οδηγεί στο να χωρίσουν πολύ σύντομα οι δρόμοι τους.

Ηδη οπ 30χρονος σέντερ φορ και οι εκπρόσωποί του έχουν ενημερωθεί ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Νιγηριανός στράικερ. Καθώς η υπομονή με τα τερτίπια του, αλλά και με την αγωνιστική του εξαφάνιση, έχει εξαντληθεί. Εξάλλου, ο Νιγηριανός στράικερ έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι των Πειραιωτών από την 28η Οκτωβρίου και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτοτε η αγωνιστική του παρουσία εξαντλείται μεταξύ πισίνας και γυμναστηρίου.

Ο Εμενίκε προπονείται ατομικά και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς πλέον αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Με τους Σέρβους να βάζουν επαναφέρουν στο μεταγραφικό προσκήνιο των Πειραιωτών το όνομα του μεγάλου καλοκαιρινού στόχου τους, του Αλεξάντερ Μίτροβιτς.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ

Συγκεκριμένα, η σερβική ιστοσελίδα «Mozzart Sport» με βασικό της ρεπορτάρ αναφέρει ότι «πλέον είναι σαφές ότι ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς θα φύγει από τη Νιουκάστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και τις τελευταίες ώρες μεταξύ των συλλόγων που βρίσκονται στη σειρά για την απόκτησή του, μπήκε και ο πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι πληροφορίες του ρεπορτάζ προέρχονται από «ανεπίσημες πηγές από την Ελλάδα», κάτι που προκαλεί ερωτηματικά για την προέλευση και την αξιοπιστία τους. Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο Μίτροβιτς δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Καθώς παρά τις διαψεύσεις του καλοκαιριού, οι συζητήσεις για την απόκτησή του ήταν πολύ προχωρημένες. Ωστόσο ο Σέρβος σκόραρε 4 σερί γκολ στα τέλη Αυγούστου, με αποτέλεσμα ο Ράφα Μπενίτεθ να τον βγάλει από τη μεταγραφική λίστα!

Εκτοτε οι συμμετοχές του Μίτροβιτς με τη Νιουκάστλ ήταν ελάχιστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αγωνιστεί μόνο σε 6 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, όλα ως αλλαγή, ενώ έχει και 1 γκολ. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει απεγνωσμένα να φύγει από το Νιουκάστλ, καθώς φοβάται για τη θέση του στην αποστολή της εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ. Είναι ξανά στη λίστα αποχωρήσεων της ομάδας του και πέραν του Ολυμπιακού, για την απόκτησή του φέρεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον και Μπράιτον, Τορίνο, Αντερλεχτ και… Παρτιζάν!

Ο ΚΑΡΙΜ, Ο ΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΛΙΟΣ

Δεν πρέπει, πάντως, να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τέτοιου βεληνεκούς επιθετικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στον Πειραιά θεωρούν ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πρέπει να συνεχίσει να είναι ο βασικός σέντερ φορ του Θρύλου, μετά το φοβερό πρώτο μισό της σεζόν. Εξάλλου, ο Ιρανός είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά. Ενώ το καλοκαίρι έχει μπροστά του Μουντιάλ…

Επίσης έχει σημασία να υπενθυμίσουμε η επένδυση που έχει γίνει για τον Τζούρτζεβιτς είναι εξίσου μεγάλη με του Εμενίκε και υπάρχει πεποίθηση ότι στον δεύτερο γύρο θα δείξει περισσότερα πράγματα. Ενώ, τέλος, ο παίκτης που έχει τον πρώτο λόγο για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι ο Απόστολος Βέλλιος. Για τον οποίο to10.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ