Η αρνητική πρωτιά του Παναθηναϊκού: Μοναδική ομάδα χωρίς μεταγραφή!

Η αρνητική πρωτιά του Παναθηναϊκού: Μοναδική ομάδα χωρίς μεταγραφή!

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και από τις 14 ομάδες της Superleague μονάχα μία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα ούτε μία μεταγραφή: ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιούνιος έφυγε, μπήκαμε και επίσημα πλέον στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όλες οι ομάδες έχουν προχωρήσει σε – πολλές ή λίγες – ανακοινώσεις για την ενίσχυσή τους και φουλάρουν για να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ολοι ξεκινούν σιγά σιγά και τις προετοιμασίες τους, ετοιμάζονται για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, για τα πρώτα συμπεράσματα από πρώην και νέους ποδοσφαιριστές. Το γοητευτικό μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να κορυφωθεί, η αγωνία των φιλάθλων να αυξηθεί και οι διαπραγματεύσεις παικτών, ατζέντηδων, ομάδων θα ανέβουν στο… κόκκινο.

Με τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να αποτελεί ήδη παρελθόν, οι 13 από τις 14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην επόμενη Superleague έχουν ανακοινώσει τουλάχιστον από μία μεταγραφή. Η μοναδική που δεν έχει κάνει; Ο Παναθηναϊκός. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Οι πράσινοι όχι μόνο δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα κάποια μεταγραφή, αλλά δεν έχουν φτάσει καν σε συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον ανακοινώσουν την 1η Ιουλίου που αρχίζει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Είναι το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι στον οικονομικό τομέα.

Το μπάτζετ είναι ελάχιστο, το ταβάνι των συμβολαίων πολύ μικρό, αγορά έχει ξεκαθαριστεί πως δεν μπορεί να γίνει, οι ελεύθεροι παίκτες έχουν αμφιβολίες για το τι θα συναντήσουν. Και όλα αυτά κάνουν δύσκολη τη ζωή του Νταμπίζα και του Δώνη και δίνουν στον Παναθηναϊκό μια άκρως αρνητική πρωτιά. Της μοναδικής ομάδας που δεν έχει ολοκληρώσει ούτε μια μεταγραφή έως τώρα.

Ακολουθούν οι μεταγραφές που έχουν κάνει έως τώρα οι ομάδες της Superleague:

AEK: Ζεράλδες, Παουλίνιο, Σιμάο, Αθανασιάδης
ΑΕΛ: Μιχαήλ, Χαλκιαδάκης, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ρίστιτς
ΑΡΗΣ: Ρος, Έμαν, Ιντέγε, Σούντγκρεν, Ντουάρτε
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σουάρεθ, Ρέχις, Φερνάντεθ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γούτας, Βέλλιος, Χαρίσης, Γιακουμάκης
ΒΟΛΟΣ: Μυστακίδης, Γέντρισεκ, Σαρμιέντο, Τσοκάνης, Φεράρι, Ζοάο, Μαξ, Λύρατζης
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βελλίδης, Τουράμ
ΞΑΝΘΗ: Μαλεζάς, Στεπάνοβιτς, Πολέτο, Καρασαλίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρούμπεν Σεμέδο, Ούγκο Κάιπερς, Μπρούνο, Σιαμπάνης, Ντουρμισάι, Βαλμπουενά, Σα, Μάνος
ΟΦΗ: Μάνος, Σεμέδο, Τσιλιανίδης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιοβάνοβιτς
ΠΑΟΚ: Στοχ, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Μελιόπουλος, Σοάρες
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κιάκος, Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Κραγιόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ