«Πήγε για Μαρτίνς και Καρντόσο πριν τον Λουτσέσκου η Αλ Χιλάλ»

«Πήγε για Μαρτίνς και Καρντόσο πριν τον Λουτσέσκου η Αλ Χιλάλ»

Οι προπονητές των Ολυμπιακού και ΑΕΚ ήταν οι βασικοί στόχοι της Αλ Χιλάλ πριν η ομάδα από την Σαουδική Αραβία καταλήξει στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και επίσημα από χθες προπονητής της Αλ Χιλάλ ωστόσο η ομάδα από την Σαουδική Αραβία φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους προπονητές που εργάζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό γιατί οι Άραβες είχαν προσεγγίσει και τον Πέδρο Μαρτίνς τον περασμένο Μάιο με προσφορά ύψους 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο όπως αποκάλυψαν οι Πορτογάλοι με τον προπονητή του Ολυμπιακού πάντως να απαντάει αρνητικά και να παραμένει στον Ολυμπιακό.

Πλην του Μαρτίνς όμως, σύμφωνα με την «Live Sport», πρόταση από την Αλ Χιλάλ δέχθηκε και ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, λίγο πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ένωσης και διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Έτσι προέκυψε η περίπτωση του πρώην πλέον προπονητή του ΠΑΟΚ για τον οποίο οι Άραβες είχαν δείξει ενδιαφέρον βέβαια από την εποχή που εκείνος εργαζόταν στην Ξάνθη αλλά τότε είχε αρνηθεί να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ