Ολυμπιακός: Για «βόμβα» με Φακάο με σύμμαχο τον Μέντες!

Ολυμπιακός: Για «βόμβα» με Φακάο με σύμμαχο τον Μέντες!

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης σε περίπτωση που ο Κολομβιανός σταρ μείνει ελεύθερος από την Μονακό. Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» στην υπόθεση, ο γνωστός μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή κυνηγάει ο Ολυμπιακός για την κορυφή της επίθεσης. Μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα αλλάξει τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μονακό αλλά είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από τους Μονεγάσκους.

Ακόμη και ελεύθερος να μείνει βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του ωστόσο οι Πειραιώτες αν τελικά προσπαθήσουν για το μεγάλο κόλπο, θα έχουν σύμμαχό τους και τον Ζόρζε Μέντες ο οποίος συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και λόγω Νότιγχαμ.

Για τον Φαλκαό πάντως ενδιαφέρον φέρονται να έχουν δείξει και ομάδες από την Αμερική.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει πάντα στο κάδρο και είναι η πιο εφικτή περίπτωση για την επίθεση μιας και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει στο οικονομικό με τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ