Περιμένει τηλεφώνημα από Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος

Περιμένει τηλεφώνημα από Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος

Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να συζητήσουν γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε όποιον μπορεί να βοηθήσει, να βγει μπροστά για το καλό του Παναθηναϊκού, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο στίγμα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έλαβε το μήνυμα από τον ομόλογό του στην ΚΑΕ, εξάλλου είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση θα τον απάλλασσε από τα διοικητικά της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Αλαφούζος πάντως περιμένει επικοινωνία από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν στον σύλλογο με πρώτο και κυριότερο φυσικά το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό και τις εξελίξεις γύρω από αυτό.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι αρκετά βελτιωμένες κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι και στη συνάντηση (σ.σ που πιθανότατα πάει για μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου) θα υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ τους ωστόσο ο Αλαφούζος είναι ανοιχτός στο να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ