Πασχαλάκης: «Να βοηθήσουμε τον Φερέιρα στο έργο του»

Πασχαλάκης: «Να βοηθήσουμε τον Φερέιρα στο έργο του»

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για το νέο ξεκίνημα της ομάδα και με νέο προπονητή.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη φετινή προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν τον καινούριο προπονητή της ομάδας, τον Άμπελ Φερέιρα.

Αρχικά τόνισε: «Υπάρχουν νέα παιδιά με τα οποία πρέπει να δέσουμε και α χτίσουμε κάτι όμορφο για τη νέα χρονιά. Οι παλιοί να βοηθήσουμε τους καινούριους. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, όπως και η όρεξη για δουλειά».

Για τον Λουτσέσκου που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ είπε: «Ευχαριστούμε τον κύριο Λουτσέσκου για όσα πρόσφερε 2 χρόνια και ήταν μόνο επιτυχίες. Το έργο του είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να συνεχιστεί με τον καινούργιο προπονητή. Η ομάδα έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά».

Για τον Άμπελ Φερέιρα επισήμανε: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή στο έργο του. Θα έρθει με νέα νοοτροπία και νέα όνειρα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητήσει».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν: «Σημαντικός στόχος για μας σε πρώτη φάση είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην Ολλανδία θα δουλέψουμε για να είμαστε στο 100%, να αποκτήσουμε χημεία και να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ