«Ο ΠΑΟΚ δίνει 3 εκ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ»

«Ο ΠΑΟΚ δίνει 3 εκ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ»

Σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα ο Δικέφαλος «κτυπάει» τον 20χρονο διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό της Λοκομοτίβα, Λούκα Ιβάνουσεκ.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε νωρίτερα για Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά παράλληλα συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το κροατικό σάιτ «Germanijak.hr», ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού Λούκα Ιβάνουσεκ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Για εβδομάδες το όνομα του Λουκ Ιβάνουσεκ γράφεται για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του «Μάξιμιρ» σχεδιάζει εδώ και καιρό να τον φέρει, αλλά η πρωταθλήτρια Κροατίας, φαίνεται να έχει ένα μεγάλο ανταγωνιστική.

Ο 20χρονος μέσος απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι έτοιμος να προσφέρει 3 εκ. ευρώ κι ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο στο νεαρό διεθνή Κροάτη.

Η διοίκηση της Ντιναμό δε βιάζεται για αυτήν την αγορά. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι ο Μάριο Μπράνκο, ένας Πορτογάλος που ήταν στην ίδια θέση και στη Χάιντουκ».

Ο Λούκας Ιβάνουσεκ είναι 20 ετών (γεννημένος στις 26/11/1988) είναι χαφ και επιτελικός μέσος (μπορεί να παίξει και στα πλάγια ή αμυντικός χαφ), έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει ήδη και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Τη σεζόν που πέρασε είχε 34 ματς με 6 γκολ και 5 ασίστ στη Λοκομοτίβα, ενώ παρότι δεν είναι ακόμη ούτε 21 ετών μετράει 89 ματς στην ομάδα του με 9 γκολ και 11 ασίστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ