Οριστικά εκτός πλάνων ο Αρμενάκας – Μια ενδεκάδα συμπληρώνουν οι «κομμένοι»

Οριστικά εκτός πλάνων ο Αρμενάκας – Μια ενδεκάδα συμπληρώνουν οι «κομμένοι»

Ο Αρμενάκας δεν ταίριαξε ποτέ με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στο γκρουπ των «κομμένων» που αριθμεί έντεκα ποδοσφαιριστές

Αποτέλεσε τη μία και μοναδική μεταγραφή του περασμένου Ιανουαρίου. Περίπου 20 μέρες δοκιμαστικά στο Κορωπί, άκουσε τον Γιώργο Δώνη να δίνει τη συγκατάθεσή του για να έρθει στον Παναθηναϊκό, δήλωσε φιλόδοξος και έτοιμος να βοηθήσει, όμως δεν κατάφερε ούτε να μπει στο κλίμα, ούτε να βρει θέση.

Όλες κι όλες τρεις παρουσίες είχε ο Πάνος Αρμενάκας στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος. Και 109 λεπτά συμμετοχής. Δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη, δεν κατάφερε να πάρει έστω και λίγες ευκαιρίες. Και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός, λίγους μήνες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρμενάκας είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους», οι οποίοι ναι μεν θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, ωστόσο δεν υπολογίζονται από τον Δώνη. Και οι συζητήσεις για λύσεις των συμβολαίων συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει βρεθεί άκρη.

Συνολικά οι «κομμένοι» του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν μια… ενδεκάδα, με τον Δώνη να περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μιας και δεν έχει κρύψει πως φέτος θέλει ένα πιο μικρό και ευέλικτο ρόστερ.

Στην ίδια κατηγορία με τον Αρμενάκα, λοιπόν, είναι και οι Στάικος, Άλτμαν, Τζανδάρης, Παντελάκης, Οικονόμου, Μουνιέ, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Δημητρουλας, Χαντζάρας, με κάποιους εξ αυτών να προορίζονται για δανεικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ