Φοβερό πανό από τους Ολλανδούς για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Φοβερό πανό από τους Ολλανδούς για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Αποθεωτική υποδοχή στο Απελντοορν για την αποστολή του Δικεφάλου.

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Απελντοορν όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έφτασε το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» αποστολή μάλιστα να γίνεται δεκτή με… αποθέωση!

Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί είχαν κρεμάσει έξω από το αθλητικό κέντρο ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Καλωσόρισες αήττητε πρωταθλητή ΠΑΟΚ». Μια ιδιαίτερη υποδοχή, που έκανε τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία, δείχνοντας στους φιλάθλους της την αποθεωτική υποδοχή που έτυχε η ομάδα κατά την άφιξή της στο αθλητικό κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της φετινής της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης και Ακπομ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δικέφαλο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ