Μπα: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα» (vid)

Μπα: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα» (vid)

Χαρούμενος που ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ουσεϊνού Μπα, λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό είναι κι επίσημα πλέον μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας, ο Ουσεϊνου Μπα, χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κόσμου και συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καλησπέρα με λένε Ουσεϊνού Μπα, είμαι Σενεγαλέζος και είμαι 24 ετών και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος Σύλλογος που πάντα παίρνει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Συλλόγου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όσα περιμένουν από εμένα οι οπαδοί του Συλλόγου.

Το μήνυμά μου προς τον κόσμο είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ