«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Σλιμανί»

«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Σλιμανί»

Τούρκικα δημοσιεύματα, επαναφέρουν στην ερυθρόλευκη μεταγραφική πραγματικότητα το όνομα του Αλγερινού σέντερ φορ, που ανήκει στη Λέστερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aksam.com.tr οι Πειραιώτες, που βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ισλάμ Σλιμανί.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τον έμπειρο φορ της Φενέρμπαχτσε που ανήκει στη Λέστερ. Ο τεχνικός των Αλεπούδων Μπρένταν Ρότζερς, δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στο πλάνο της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται ο Αλγερινός να πακετάρει τα πράγματά του για… Πειραιά.

Ο Σλιμανί έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Πορτογαλία με 27 γκολ, με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν 2015-16 και η Λέστερ τον αγόρασε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2016. Το πέρασμά του από το αγγλικό πρωτάθλημα δεν ήταν όμως επιτυχημένο.

Σε συνολικά 46 συμμετοχές σε 1,5 χρόνο, είχε 13 γκολ και 7 ασίστ, ενώ στο εξάμηνο του δανεισμού του (δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18) στη Νιουκάστλ, ήταν μια κακή επιλογή.

Πέρυσι το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε τον πήρε δανεικό από τη Λέστερ, ωστόσο, η κατάσταση στην ομάδα της Πόλης και ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν, δεν του επέτρεψαν να φτάσει στο επίπεδο που μπορούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ