Παναθηναϊκός: Στο ρόστερ 16 παίκτες από την Ακαδημία

Παναθηναϊκός: Στο ρόστερ 16 παίκτες από την Ακαδημία

Ποιοι είναι οι παίκτες που ενδέχεται να συστηθούν τη νέα σεζόν στον κόσμο του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πλάνο που τρέχει ο Παναθηναϊκός από το περασμένο καλοκαίρι η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει κυρίαρχο ρόλο.

Με τις προσθήκες βέβαια που αναμένεται να γίνουν θα είναι πιο δύσκολο για ορισμένα παιδιά να βρουν χρόνο συμμετοχής, όμως, στην προετοιμασία θα υπάρχουν πολλά παιδιά από τη Κ19.

Συνολικά στο Όστερμπεκ αναμένεται να ταξιδέψουν 16 παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ο Δώνης έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, ο Κότσαρης επίσης είναι μέλος της, ενώ ο Χατζηγιοβάνης έχει ήδη τρεις σεζόν που προωθήθηκε και παίζει. Οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης έκαναν ντεμπούτο την περίοδο 2017-18, αλλά την περίοδο που πέρασε ο κόσμος του «τριφυλλιού» τους είδε σε περισσότερα παιχνίδια.

Στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν την περίοδο 2018-19 και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος. Οι τρεις τελευταίοι δεν είχαν πολλές συμμετοχές, ωστόσο, πήραν το βάπτισμα. Σ’ αυτούς τους εννέα θα προστεθούν ακόμα επτά. Ο Χριστογεώργος ήταν και πέρσι στην προετοιμασία και λογικά φέτος θα είναι ο τρίτος γκολκίπερ, αφού ο Ξενόπουλος έπειτα από την επέμβαση στον ώμο θα γυρίσει τον Αύγουστο και είναι άγνωστες οι προθέσεις του Παναθηναϊκού. Όπως δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον Σέχου. Ο 19χρονος φορ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Πηγαίνει συντηρητικά για να γλιτώσει το νυστέρι. Να θυμίσουμε ότι στις 11 Μαϊου ο Σέχου μπήκε στο χειρουργείο διότι υπέστη διάτρηση στομάχου.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί που θα μεταβούν στο Όστερμπεκ και θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη ομάδα.

Νίκος Χριστογεώργος: Τερματοφύλακας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18/1/00 κι έχει ύψος 1.90. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Δεξιός μπακ. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/9/01 κι έχει ύψος 1.81. Διανύει την έβδομη σεζόν στον Παναθηναϊκό, αποκτήθηκε από τον Αίαντα Παλλήνης.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Αριστεροπόδαρος μέσος, παίζει και μπακ. Γεννήθηκε στις 4/5/01 στη Θήβα, έχει ύψος 1.77 κι αποκτήθηκε πριν τρία χρόνια από τον Κιθαιρώνα.

Αντριάνο Σκεντεράι: Αμυντικός χαφ. Γεννήθηκε στις 26/4/00 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.75 και ξεκίνησε από τον ΔΑΟΠ Πετρούπολης.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Μέσος. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/11/01 κι έχει ύψος 1.79. Βρίσκεται επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό, αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Σπύρος Τζαβίδας: Δεξιός εξτρέμ. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/11/01 κι έχει ύψος 1.71. Βρίσκεται κι αυτός επτά χρόνια στο «τριφύλλι». Αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Αναβύσσου.

Δημήτρης Σερπέζης: Επιθετικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14/3/01 και το ύψος του είναι 1.82. Αποκτήθηκε από τον Ερμή Ηρακλείου. Στην Ακαδημία του «τριφυλλιού» βρίσκεται έξι χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ