Εδώ θα «χτιστεί» η ΑΕΚ του Καρντόσο (pics)

Εδώ θα «χτιστεί» η ΑΕΚ του Καρντόσο (pics)

Όλα όσα περιλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις στις οποίες θα φιλοξενηθεί η Ένωση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Από σήμερα και μέχρι τις 16 Ιουλίου η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο Κίελτσε της Πολωνίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν που ξεκινά. Η Ένωση θα βρεθεί για 5η χρονιά στην Πολωνία και 4η διαδοχική στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Κάτι που δείχνει και το πόσο ικανοποιημένοι έχουν μείνει οι άνθρωποι της ομάδας, από τις εγκαταστάσεις και γενικότερα τις συνθήκες διαμονής.

Οι Κιτρινόμαυροι θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Βinkovski», ενώ οι προπονήσεις και τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο «Pilkaski Stadion», που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων. Το ξενοδοχείο διαθέτει σπα, σάουνα, γυμναστήριο, χώρους χαλάρωσης, αίθουσα συσκέψεων και γενικώς ότι χρειάζεται μια ομάδα για την προετοιμασία της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως περιστοιχίζεται από πλούσια βλάστηση.

Οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη είναι ιδανικές για την καλοκαιρινή προετοιμασία μιας ομάδας, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση είναι και το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι παίκτες του. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα δώσει εκεί και τέσσερα φιλικά, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τις Γκόρνικ (7 Ιουλίου), Τρέντσιν (12 Ιουλίου), Μακάμπι Νετάνια (15 Ιουλίου, Σταλ Στάλοβα Βόλα (16 Ιουλίου).

Η αναχώρηση των Κιτρινόμαυρων από την Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 15:40, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές αν θα υπάρξει προπόνηση το απόγευμα ή ο Μιγκέλ Καρντόσο θα ξεκινήσει τη δουλειά με τους παίκτες του από αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ