ΑΕΚ: Νέα επαφή με Τσόσιτς για το «διαζύγιο»

ΑΕΚ: Νέα επαφή με Τσόσιτς για το «διαζύγιο»

Αναζητείται η φόρμουλα για την αποχώρηση του Σέρβου στόπερ

Ο Ούρος Τσόσιτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Σέρβος στόπερ έχει κάνει κάποιες επαφές με συλλόγους τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς, όμως, κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσόσιτς βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ χθες, προκειμένου να συζητήσει με την ομάδα για το πώς θα φτάσουν οι δύο πλευρές στο «διαζύγιο».

Η Ένωση ενημέρωσε τον παίκτη πως έχει τη διάθεση να τον διευκολύνει σε αυτή τη διαδικασία, δείχνοντας τη διάθεση να συζητήσει και για τον δανεισμό του έμπειρου αμυντικού. Σενάριο που είχαμε καταγράψει προ ημερών και φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Στις αρχές της προηγούμενης σεζόν η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Τσόσιτς να ενεργοποιηθεί το «+1» που υπήρχε ως όρος στο συμβόλαιο του παίκτη, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να επεκτείνεται για άλλον ένα χρόνο.

Ωστόσο τα δεδομένα με την περίπτωση του Σέρβου αμυντικού ανατράπηκαν, μιας και είναι εκτός πλάνων του Καρντόσο. Κάτι που θα συνέβαινε ακόμα και με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων, που επίσης δεν υπολόγιζε στον έμπειρο στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ