Νέλσον Ολιβέιρα «βλέπει» για την επίθεση η ΑΕΚ!

Νέλσον Ολιβέιρα «βλέπει» για την επίθεση η ΑΕΚ!

Ψηλά στη λίστα της Ένωσης για τη θέση του φορ ο Πορτογάλος στράικερ της Νόριτς.

To «colpo grosso» με την απόκτηση του διεθνή Πορτογάλου σέντερ φορ Νέλσον Ολιβέιρα προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, έχοντας ψηλά στη λίστα της με τους επιθετικούς τον άσο της Νόριτς! O 27χρονος φορ που το τελευταίο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Ρέντινγκ είναι ένας παίκτης που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Μιγκέλ Καρντόσο, που τον γνωρίζει από το ξεκίνημά του στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Η Ένωση έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την Νόριτς και τον παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προσφέρει συμβόλαιο στον Ολιβέιρα με αποδοχές κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Χρήματα που καλύπτουν τις απαιτήσεις του 12 φορές διεθνή με την Πορτογαλία άσου, με την μεταγραφή να κρίνεται επί της ουσίας στη συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ολιβέιρα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νόριτς και η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει, καταβάλλοντας ένα ποσό στους Άγγλους. Που δείχνουν θετικοί στο παραπάνω σενάριο, μιας και σε διαφορετική περίπτωση ο 27χρονος φορ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολιβέιρα είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρίο Άβε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Σουόνσι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη Νόριτς ανήκει από το 2016, καταγράφοντας με τη φανέλα της 65 ματς και 21 γκολ. Ενώ έχει σκοράρει 2 φορές και με την εθνική Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ