Κλείνει ανασταλτικό μέσο ο Άρης

Κλείνει ανασταλτικό μέσο ο Άρης

Η αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη αλλάζει τις προτεραιότητες στις μεταγραφές.

Το βάρος στην απόκτηση αμυντικού χαφ δίνει πλέον ο Άρης μετά τη μετακίνηση του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ. Οι κίτρινοι θέλουν το κενό στη θέση βασικού παίκτη να καλυφθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αν είναι δυνατόν η νέα προσθήκη να ενσωματωθεί άμεσα με την αποστολή στην Ολλανδία, οπού πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νούμερο ένα στόχος είναι ο Χάβι Καστεγιάνο, που έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Σάββας Παντελίδης. Ο Ισπανός θα δώσει ύψος στη μεσαία γραμμή, ενώ διαθέτει εμπειρία και διακρίνεται για την ικανότητά του στο transition. Επιπλέον, ανήκει στη Λας Πάλμας, με την οποία οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δίαυλο επικοινωνίας από την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να αποκτηθεί ως ελεύθερος και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στο Κλεάνθης Βικελίδης και όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Αν, πάντως, δεν προκύψει συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες, ο Άρης μην έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων που εξετάζει και θεωρεί αξιόλογες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ