Κόρχουτ: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα»

Κόρχουτ: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα»

Ο Ούγγρος αμυντικός, Μίχαϊ Κόρχουτ, μίλησε για τις προσδοκίες που έχει για τον Άρη της νέας σεζόν.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία από σήμερα (02/07) και εκεί θα βάλει τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και τις 13 του μήνα. Ο Μίχαϊ Κόρχουτ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του με δηλώσεις του στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν και στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που έχει θέσει.

Για την προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε πριν από δυο εβδομάδες. Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά είναι φυσιολογικό, δεν παραπονιόμαστε. Αν κάνουμε καλή προετοιμασία θα έχουμε επιτυχημένη σεζόν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για το αν νιώθει κουρασμένος μετά τα ματς με την εθνική Ουγγαρίας: «Δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι λίγο παραπάνω κουρασμένος, αλλά είμαι επαγγελματίας και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει. Είχα δύο βδομάδες ξεκούρασης μετά την εθνική, πλέον πρέπει να είμαι και εγώ και όλοι μας έτοιμοι για τους αγώνες του Ιουλίου».

Για τους στόχους του Άρη: «Πέρυσι τερματίσαμε στην πέμπτη θέση και πήραμε την πρόκριση για Ευρώπη. Είναι καλό για την ομάδα που έμεινε ένας βασικός κορμός και θα είμαστε πιο δεμένοι, ήρθαν και δύο νέοι παίκτες, ο Ιντέγε και ο Ντουάρτε. Είμαστε πιο κοντά αυτήν τη χρονιά σαν παίκτες και ομάδα. Δεν θα ήθελα να υποσχεθώ κάτι αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε καλή και επιτυχημένη σεζόν. Θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα να περάσουμε στους ομίλους του Europa League».

Για την παραμονή των ίδιων παικτών στην άμυνα: «Είναι καλό ότι έμειναν τα περισσότερα παιδιά. Η αμυντική γραμμή της ομάδας έχει τον ίδιο κορμό με πέρυσι. Η καλή άμυνα ήταν ένας από τους λόγους της επιτυχίας μας. Εγώ έχω τον Ρόουζ στην πλευρά μου, είναι καλό να μην αλλάζουν συνέχεια οι παίκτες σε μια ομάδα. Όσο περισσότερο συνεργάζεσαι με τον συμπαίκτη σου τόσο μαθαίνεις και πώς σκέφτεται και λειτουργεί».

Για την ΑΕ Λεμεσού: «Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα, μόνο ότι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση πέρσι. Δεν τα σκέφτομαι ακόμα αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας, είμαστε ακόμα στην τρίτη εβδομάδα. Στα χαρτιά είμαστε καλύτεροι, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Πιστεύω να προκριθούμε».

Για την κλήρωση της Super League: «Εμείς κοιτάζουμε τους αγώνες όπως θα μας έρθουν και πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Δεν έχει τόση σημασία για μένα η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους. Μπορεί να έρθει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς και να μην είναι σε καλή κατάσταση, όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μας. Δεν έχει σημασία πότε θα παίξουμε τα ντέρμπι, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ