«Η Σαραγόσα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ναουέλ»

«Η Σαραγόσα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ναουέλ»

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Σαραγόσα καλοβλέπει την περίπτωση του Ματίας Ναουέλ, αλλά θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο εάν ο 22χρονος εξτρέμ μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο της Σαραγόσα φέρεται να βρίσκεται ο Ματίας Ναουέλ, όπως γράφουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «periodicoaragon» αναφέρει ότι η ομάδα από την Αραγωνία παρακολουθεί στενά την υπόθεση του 22χρονου εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το 2021, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά.

Όπως τονίζουν οι Ιβηρες στο δημοσίευμά τους, ο Ματίας Ναουέλ το επόμενο διάστημα θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τους ιθύνοντες της Σαραγόσα να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο ωστόσο θα κινηθεί μόνο εάν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Ναουέλ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ως δανεικός από τους Πειραιώτες, πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές, ενώ στο πρώτο μισό που παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι είχε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 747 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ