Παναθηναϊκός : Στο μυαλό του Ουζουνίδη και ο Οικονόμου για την άμυνα

Παναθηναϊκός : Στο μυαλό του Ουζουνίδη και ο Οικονόμου για την άμυνα

Ο Μαρίνο Ουζουνίδης είχε άριστη συνεργασία με τον Βαγγέλη Οικονόμου στον Πανιώνιο και τώρα που μένει ελεύθερος θα ήθελε τον 30χρονο στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Σε λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Οικονόμου θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε ρήξη εδώ και καιρό. Την ίδια στιγμή, μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Κουτρουμπή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, για να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά. Με τον συνειρμό για τις πιθανές κοινές εξελίξεις στα δύο θέματα να μην είναι δύσκολος.

Ο 30χρονος στόπερ του Πανιωνίου έχασε το καλοκαίρι τη μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στηγν Ευρώπη και το Champions League, καθώς οι «κυανέρυθροι» αρνήθηκαν την πολύ καλή πρόταση που είχε κάνει ο ΑΠΟΕΛ. Τώρα, όμως, είναι πιθανό να μπορέσει να φορέσει τη σημαντικότερη φανέλα της καριέρας του. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον έχει στις κορυφαίες θέσεις της μεταγραφικής του λίστας, ενόψει Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος ξέρει από πρώτο χέρι τι μπορεί να προσφέρει, αγωνιστικά και από άποψη χαρακτήρα και προσωπικότητας, ο έμπειρος στόπερ και για αυτόν τον λόγο θα προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και άλλη αποχώρηση κεντρικού αμυντικού, με τον Ροντρίγο Μολέδο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Ιντερνασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ