Επιβεβαιώνουν οι Μαροκινοί to10.gr: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπενασέρ»

Επιβεβαιώνουν οι Μαροκινοί to10.gr: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπενασέρ»

Οι Μαροκινοί γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου χαφ της Μονακό και επιβεβαιώνουν μέχρι… κεραίας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «to10.gr».

Το βράδυ της Δευτέρας (1/7) to10.gr σας αποκάλυψε ότι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μαροκινού χαφ της Μονακό, Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ από το Μαρόκο, με τον δημοσιογράφο, Τζαλάλ Μπουνουάρ, να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο των Μονεγάσκων!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς Μαροκινού, που αγωνίζεται στη Μονακό, Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνάδελφος από το Μαρόκο, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του «to10.gr».

Ο 23χρονος χαφ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην Αίγυπτο και αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Μαρόκο στο Κόπα Αφρικα, με τα Λιοντάρια του Ατλαντα να έχουν κάνει το «3 στα 3» στον όμιλό τους και να φιγουράρουν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει με άνεση την πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Ο Μπενασέρ μάλιστα αγωνίστηκε στα δύο από τα τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στο ματς με την Νότιος Αφρική (0-1) μπήκε ως αλλαγή στο 54’, ενώ στο παιχνίδι με την Ναμίμπια (1-0) ξεκίνησε ως βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 70’.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, το όνομά του Μπενασέρ έχει τεθεί στο τραπέζι του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν με την ανάλογη σοβαρότητα την περίπτωσή του. Η υπόθεσή του, ωστόσο, δεν είναι εύκολη, με τους Γάλλους τον τελευταίο καιρό να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τόσο την Τουλούζ όσο και την Βόλφσμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ