Ψάχνει φόρμουλα δανεισμού για τον Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει φόρμουλα δανεισμού για τον Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

Τα οικονομικά της επικείμενης μεταγραφής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό δεν είναι ευνοϊκά, με τους πράσινους να ψάχνουν τρόπο για να δανειστούν τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για κεντρικό επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Μακέντα και ο Γκαγιάς Ζαχίντ φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Δώνη για τη θέση.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ξέρει καλά τον παίκτη από τη συνεργασία τους στον ΑΠΟΕΛ και στο τριφύλλι κάνουν τα πάντα για να τον ντύσουν στα πράσινα. Ωστόσο σύμφωνα με το Εθνοσπόρ, η περίπτωσή του είναι δύσκολη οικονομικά για κανονική μεταγραφή και εξετάζεται η περίπτωση δανεισμού του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιτύχει ένα deal δανεισμού «τύπου Κάτσε» από τον ΠΑΟΚ. Να πληρώσει δηλαδή μέρος του συμβολαίου του Ζαχίντ με το ταβάνι να είναι οι 250.000 ευρώ και την κυπριακή ομάδα να συμπληρώσει τα υπόλοιπα μέχρι τις 420.000 ευρώ που έχει ετήσιες απολαβές ο Νορβηγός.

Μένει βέβαια να συναινέσει ο ΑΠΟΕΛ σε όλο αυτό, αφού ο παίκτης λόγω της γνωριμίας του με τον Δώνη εμφανίζεται θετικός για μια δεύτερη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ