Προς δανεισμό ο Αλμπάνης

Προς δανεισμό ο Αλμπάνης

Το γεγονός πως ο Χρήστος Αλμπάνης είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς κάνει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον βάλουν στη λίστα των παικτών προς δανεισμό.

Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν από τους άτυχους των πρώτων προπονήσεων της Ένωσης υπό τις οδηγίες του Καρντόσο όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από μια σύγκρουση με τον Βράνιες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία προκειμένου να κάνει θεραπεία και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι προικισμένος τεχνικά αλλά το γεγονός πως είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς δεν τον έχει αφήσει να βρει ρυθμό και διάρκεια στην απόδοσή του και να προσφέρει όσα έδειξε πως μπορεί στις περσινές λιγοστές εμφανίσεις του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την Sporday, στην ΑΕΚ να σκέφτονται να στείλουν τον παίκτη δανεικό. Δεν θα κάνει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Καρντόσο και υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός για 6 μήνες ώστε να πάρει ματς και να επιστρέψει τον Ιανουάριο έτοιμος να διεκδικήσει τον χώρο και τα αγωνιστικά λεπτά που του αντιστοιχούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ