ΑΕΚ: Εξτρεμ και φορ έρχονται, πωλήσεις ενόψει

ΑΕΚ: Εξτρεμ και φορ έρχονται, πωλήσεις ενόψει

Την ώρα που στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για φορ και εξτρέμ, υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν ομάδες του εξωτερικού.

Η καλοκαιρινή αγορά έχει μεταγραφές. Ομάδες αγοράζουν και πουλάνε την πραμάτεια τους στην αγορά. Η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι έχει κάνει 7 μεταγραφές και προσεχώς ετοιμάζει ακόμη δύο χτυπήματα που θα κάνουν αίσθηση. Ενίσχυση με ακραίο επιθετικό (νο1 επιλογή ο Ντανιέλε Βέρντε) και σέντερ φορ (νο1 επιλογή ο Νέλσον Ολιβέιρα), εκτός και αν ο Μιγκέλ Καρντόσο στην προετοιμασία διαπιστώσει με τα μάτια του και άλλη τρύπα στο ρόστερ. Οπότε θα πάμε και στη 10η μεταγραφή, όπως άφησε ανοιχτό ο ίδιος με δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση.

Την ώρα όμως που η ΑΕΚ ετοιμάζει μεταγραφές με μεγάλα, για το πορτοφόλι της, συμβόλαια της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω και 700-800.000 ευρώ αντίστοιχα για φορ και εξτρέμ, έρχονται και οι πωλήσεις.

Πρώτος καλογυαλισμένος στη βιτρίνα έχει μπει ο Βασίλης Μπάρκας. Ο διεθνής τερματοφύλακας μετά την σπουδαία εμφάνιση του με την Εθνική Ελλάδος στο 0-3 κόντρα στην Ιταλία στο ΟΑΚΑ, ανέβασε… μετοχές. Και η ΑΕΚ προσδοκά 8-10 εκατομμύρια ευρώ από πώληση του αυτό το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, δειλά-δειλά έχει κάνει το όνομα του σε λίστες ομάδων στην Ευρώπη και το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου. Ενός παίκτη που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το ξεπέταγμα, ούτε καν να μπει ως αναντικατάστατος στην 11αδα της ΑΕΚ. Ο 21χρονος μέσος ενδιαφέρει αρκετές ομάδες (αρχικά από Γερμανία, Γαλλία) και δεν αποκλείεται να έχουμε κρούση το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ πάντως με την παρουσία των Παναγιώτη Τσιντώτα-Γιώργου Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και των Σιμάο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς στον άξονα, έχει προνοήσει να έχει λύσεις και μάλιστα άμεσα.

Πάντως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην μεταγραφική αγορά κυκλοφορούν όχι σε υψηλές τιμές τα ονόματα και του Μάρκο Λιβάγια, και του Πέτρου Μάνταλου και του Μιχάλη Μπακάκη. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να διαγράφει οποιοδήποτε όνομα από πιθανή πώληση μέχρι και την 31η Αυγούστου. Καθώς μέχρι τότε υπάρχει άπλετος χρόνος και πολλές ομάδες του εξωτερικού κοιτάνε για λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν καλοκαιριάτικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ