Σιώπης: «Αντίο Αρειανάρα μου και εις το επανιδείν» (pic)

Σιώπης: «Αντίο Αρειανάρα μου και εις το επανιδείν» (pic)

Αποχαιρέτισε τους Θεσσαλονικείς ο διεθνής Έλληνας χαφ.

Ο Μανώλης Σιώπης έκλεισε και επίσημα το κεφάλαιο Άρης, καθώς εδώ και λίγη ώρα είναι παίκτης της τουρκικής Αλάνιασπορ.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλα της τα στελέχη, όπως και τον κόσμο της ομάδας, δίνοντας υπόσχεση να ξαναβρεθούν μελλοντικά.

Η φωτογραφία που επέλεξε για τη δημοσίευση είναι από τους πανηγυρισμούς με την κερκίδα μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε στην καριέρα του, στην τελευταία περσινή αγωνιστική μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη για όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη στο πρόσωπό μου, τον Κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνω παίκτης του ΑΡΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προπονητικό team, τους φυσιο, τους φροντιστές, τον Κύριο Κολτσίδα και πάνω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου…

Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας ότι ήρθα στην ομάδα πριν ένα χρόνο σαν ένας απλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσα σε ένα χρόνο σας αγάπησα και έπαιζα για εσάς… Καλή τύχη στην Ευρώπη… Αντίο ΑΡΙΑΝΑΡΑ μου, εις το επανιδείν…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη για όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη στο προσωπο μου, τον Κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντοπουλο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνω παίκτης του ΑΡΗ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προπονητικό team, τους φυσιο, τους φροντιστές, τον Κύριο Κολτσίδα και πανω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου…Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας ότι ήρθα στην ομάδα πριν ένα χρόνο σαν ένας απλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσα σε ένα χρόνο σας αγάπησα και έπαιζα για εσάς……καλή τύχη στην Ευρώπη…..Αντίο ΑΡΙΑΝΑΡΑ μου εις το επανιδείν…….🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Siopis (@siopis_manolis21) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ