Μαρτίνς: «Βρίσκουμε ρυθμό και βελτιωνόμαστε»

Μαρτίνς: «Βρίσκουμε ρυθμό και βελτιωνόμαστε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι υπάρχει κούραση από τις σκληρές προπονήσεις, αλλά σιγά σιγά η ομάδα βελτιώνεται και παιχνίδι με το παιχνίδι βγάζει καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Το τρίτο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λέγκια Γκντανσκ (1-1), με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και σε γενικές γραμμές είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, επηρεάστηκε από τις αλλαγές, δέχθηκε γκολ, αλλά στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα του σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνει την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του να βγάζουν στο χορτάρι πολλά από τα στοιχεία που τους ζητάει στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά σιγά σιγά βελτιωθήκαμε. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Κρατήσαμε το ίδιο σχέδιο και στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά κάναμε κάποιες αλλαγές, έπεσε η απόδοσή μας και ήρθε το γκολ του αντιπάλου. Στο τέλος του αγώνα παλέψαμε για να ισοφαρίσουμε και τα καταφέραμε. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι δουλεύουμε καλά», είπε αρχικά.

Για το αν η ομάδα δουλεύει περισσότερο στα τελειώματα σε σχέση με την περσινή προετοιμασία: «Σίγουρα είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Είναι ένα μέρος της προπόνησης. Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τη δυναμική και τον ρυθμό που θέλουμε. Το παιχνίδι μας βελτιώνεται σιγά σιγά και θα δούμε αυτό που θέλουμε».

Για τον τραυματισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς και την απουσία του Σισέ στο Κόπα Αφρικά, ενόψει των αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League: «Ας μην ξεχνάμε ότι λείπει και ο Μεριά. Θα θέλαμε να είχαμε αυτούς τους στόπερ που λείπουν, αλλά καλύτερα να είναι στο Κόπα Αφρικα, παρά να είναι τραυματίες. Πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα λείψει ο Βούκοβιτς. Θα μιλήσω με τον γιατρό», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ