Ξεκίνησε να δουλεύει ο Παναθηναϊκός (pics)

Ξεκίνησε να δουλεύει ο Παναθηναϊκός (pics)

Με απόντες τους Κουρμπέλη, Ινσούα, έντεκα παίκτες που δεν υπολογίζονται και φυσικά χωρίς νέο πρόσωπο, ο Δώνης άρχισε τη δουλειά για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη δουλειά για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γιώργος Δώνης ευδιάθετος, αν και δεν έχει κάποιο νέο πρόσωπο στη διάθεσή του υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για τη νέα σεζόν, όπως και ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής παρουσίασε και τα νέα μέλη του ιατρικού επιτελείου, τον χειρουργό ορθοπεδικό Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή Ξενοφών Κωνσταντάκη.

Εκτός ήταν ο Ινσούα, ο οποίος έχει άδεια έως σήμερα και ο Κουρμπέλης που έχει άδεια έως τη Δευτέρα. Φυσικά δεν ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του 50χρονου προπονητή οι έντεκα παίκτες που δεν υπολογίζονται. Στο γυμναστήριο, λοιπόν, δούλεψαν οι Άλτμαν, Μουνιέ, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Σιφναίος Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας, Χατζάρας.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε διάρκεια μιάμιση ώρα και περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι τραυματίες Σέχου, Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, ενώ σήμερα έχει δύο προπονήσεις. Το πρωί στις 8.30 και το απόγευμα στις 7.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ