Παναθηναϊκός : Τελειώνει και ο Ρέις

Παναθηναϊκός : Τελειώνει και ο Ρέις

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις και μετά τη λύση του συμβολαίου του Κουτρουμπή, παρελθόν από το τριφύλλι θα αποτελέσει κι ο Νούνο Ρέις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης ενημέρωσε τον Νούνο Ρέις πως δεν υπολογίζεται από τους πράσινους και πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να αποχωρήσει.

Ο Πορτογάλος αμυντικός δεν είχε πείσει πέρσι με τις εμφανίσεις του, όμως το καλοκαίρι του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε. Σε κάποια παιχνίδια μάλιστα ήταν και ο μοιραίος για το τριφύλλι που στερήθηκε βαθμούς από την παρουσία του Πορτογάλου στην ενδεκάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, όλα τα παραπάνω ανάγκασαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ενημερώσει τον Ρέις πως δεν υπολογίζεται και ότι τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Για αυτό τον λόγο κόπηκε κι από την αποστολή των πρασίνων ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη (17/12, 19:30).

Πέρα από τον Ρέις, ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μόνο με όσους είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και για αυτό το λόγο αναμένονται αρκετές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τον προσεχή Ιανουάριο. Δύο από αυτές είναι ο Μολέδο κι ο Χουλτ, οι οποίοι προφανώς και είναι χρήσιμοι για τον Παναθηναϊκό, όμως θα πουληθούν έτσι ώστε ο σύλλογος να ανασάνει λίγο οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ