Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στα ταμεία της ΠΑΕ, κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στα ταμεία της ΠΑΕ, κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και χρηματική ενίσχυση από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι πολύ σημαντική για να μην υπάρξει ο κίνδυνος νέων προσφυγών.

Διχασμένη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει η αισιοδοξία και η ελπίδα για το μέλλον, με τον Γιαννακόπουλο να έχει βάλει μπρος το project του Βοτανικού. Το παρών όμως διαγράφεται τουλάχιστον προβληματικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday η κατάσταση στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ είναι τουλάχιστον προβληματική και άπαντες στο τριφύλλι περιμένουν την ένεση ρευστότητας από τον Γιάννη Αλαφούζου μέσω της ΑΜΚ που τρέχει το διάστημα αυτό.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο οι πιθανές προκαταβολές που θα χρειαστούν για το κλείσιμο μελλοντικών μεταγραφών που υπάρχουν στα σκαριά.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι οι δόσεις των διακανονισμών αλλά και του μισθού των παικτών για τον μήνα Μάιο, οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα με καταληκτική ημερομηνία τις 15 Ιουλίου, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων προσφυγών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ