«Πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

«Πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Χατζηδιάκος της Άλκμααρ μίλησε για τον Δικέφαλο και επισήμανε ότι ήταν απίστευτο αυτό που πέτυχε πέρυσι.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στα 22 του χρόνια είναι ένας εκ των αρχηγών της Άλκμααρ, από την οποία έχασε ο ΠΑΟΚ με 1-0, στο πρώτο φιλικό της φετινής του προετοιμασία.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον Δικέφαλο και αναφέρθηκε με θαυμασμό στον Φερνάντο Βαρέλα.

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είχαμε παίξει και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό, φέτος με τον ΠΑΟΚ. Έχω παίξει αντίπαλος με όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες»

Για το πώς του φάνηκε ο ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και όλοι το ξέρουν στην Ελλάδα. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα αήττητος, είναι απίστευτο αυτό. Έχει πάρα πολύ δυνατούς παίκτες, τώρα καινούργια σεζόν, καινούργιοι στόχοι, εύχομαι να παίξουν στο Champions League και πιστεύω ότι θα τα πάνε πολύ καλά».

Για την παρουσία του στην Άλκμααρ: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα, την νιώθω σαν οικογένειά μου. Με στήριξαν και με βοήθησαν από τις πρώτες ημέρες που ήμουν στην Ολλανδία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που μετά από οκτώ χρόνια, έχω φτάσει εδώ που είμαι και μπορώ είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας».

Για την Ελλάδα και το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Αυτή την στιγμή είμαι στην Άλκμααρ, θα παίξουμε στο Europa League, ελπίζω να μπούμε στους ομίλους και από εκεί και πέρα να με καλέσουν και στην Εθνική Ελλάδος. Δεν είναι η ώρα ακόμα να γυρίσω στην Ελλάδα, είμαι σε μικρή ηλικία και θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και εννοείται ότι κάποια μέρα θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα».

Για το τετ α τετ που είχε με τον Λάμπρου: «Με τον Λάζαρο ήμουν μαζί και στην Εθνική Ελπίδων, ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, είμαστε καλά φιλαράκια και ελπίζω να τα πάει πάρα πολύ καλά, το αξίζει, γιατί δουλεύει σκληρά και πιστεύω ότι και αυτός θα μπορέσει να παίξει στον ΠΑΟΚ».

Για το ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βαρέλα που είναι κεντρικός αμυντικός, μου άρεσε πάρα πολύ και σήμερα που τον είδα από κοντά. Ο Ζαμπά μου άρεσε πάρα πολύ, δυνατός παίκτης αλλά και ο Άκπομ που είναι πάρα πολύ γρήγορος, αλλά επειδή είμαι και εγώ αμυντικός ο Βαρέλα μου άρεσε πιο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ