Άρης: Αποχαιρέτησε ο Ανάκογλου (pic)

Άρης: Αποχαιρέτησε ο Ανάκογλου (pic)

Ο Έλληνας μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια και με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Άρη αλλά και την ομάδα για τη στήριξη τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανάκογλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την στήριξη που μου έδειξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα.. Δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν με άφησαν να βοηθήσω την ομάδα όσο θα μπορούσα και ήθελα.

Ευχαριστώ παρά πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που πήρα μετά τους τραυματισμούς μου. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την στήριξη που μου έδειξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα..δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν με άφησαν να βοηθήσω την ομάδα όσο θα μπορούσα και θ ήθελα.ευχαριστω παρά πολύ τον κόσμο για τ μηνύματα στήριξης που πήρα μετά τους τραυματισμούς μου..φεύγω σαν φιλος και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλη επιτυχία στην Ευρώπη.💪💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anakoglou Dimitris (@dimitrisanakoglou) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ