Μήτογλου: «Θα χρειαστεί χρόνο ο Φερέιρα»

Μήτογλου: «Θα χρειαστεί χρόνο ο Φερέιρα»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον Πορτογάλο τεχνικό και για την ενίσχυση του Δικέφαλου.

Ο Δημήτρης Μήτογλου μίλησε στον «FOCUS FM 103,6» μίλησε για την φυγή του Ράζβαν Λουτσέσκου, τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λουτσέσκου: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται εκ των έσω. Δέχτηκε μία καλή οικονομική πρόταση και θεώρησε ότι είναι μία κατάλληλη ευκαιρία να φύγει ως πετυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ μετά το νταμπλ. Τώρα αν είχε προτείνει κάποιους παίκτες και δεν τους έφερε, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εμείς. Αυτό πιστεύω πως πρέπει να απαντηθεί από τον ίδιο».

Για τον νέο προπονητή, τον Αμπέλ Φερέιρα είπε: «Από την στιγμή που ένας προπονητής είχε διαχειριστεί μία ομάδα εδώ και δύο χρόνια, καταλαβαίνουμε ότι εκείνος έχτισε την ομάδα. Υπάρχει μία μεταβατική περίοδος, από την μία υπάρχει χρόνος για να κάνει τις δικές του αλλαγές ο νέος προπονητής και να γνωρίσει τους παίκτες, από την άλλη δεν είναι καλό ένας προπονητής να έρχεται στην προετοιμασία της ομάδας, γιατί δεν γνωρίζει τέλεια τους παίκτες και παράλληλα να διαχειριστεί όλο το έμψυχο υλικό».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται ακόμα ένας παίκτης στο κέντρο, γιατί χάθηκαν τέσσερις παίκτες από την περσινή χρονιά. Αυτό πιστεύω το γνωρίζει και ο νέος προπονητής. Μια ενδεχόμενη προσθήκη του Ολιβέιρα θα είναι πολύ σημαντική.

Σίγουρα ο Μελιόπουλος είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς σε ένα άπειρο παιδί. Θα πρέπει απλά να συμπληρώνουν τον ρόλο τους στην θέση του κέντρου. Στην άμυνα, θα χρειαστεί ένα αριστερό μπακ γιατί δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τον Βιεϊρίνια».

Για μεταγραφή επιθετικού: «Όσον αφορά την αλλαγή διάταξης, πρέπει να πάρει σίγουρα επιθετικό. Από την στιγμή που θα παίξει με δύο επιθετικούς, πρέπει να υπάρχει και ένας τρίτος οπωσδήποτε. Θα πρέπει να βρεθεί ένας φορ περιοχής, θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ