Kappa: «Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός»

Kappa: «Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο CEO της εταιρίας διανομής των προϊόντων της εταιρίας αθλητικών ειδών Kappa, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό και το μέγεθός του ως σύλλογος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό, ο CEO της εταιρία που εισάγει και διανέμει προϊόντα της Kappa.

Η Kappa θα ντύνει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Οι εμφανίσεις του τριφυλλιού δεν έχουν λανσαριστεί ακόμα, αλλά τα ρούχα προπόνησης μας προϊδεάζουν για κάτι πολύ καλό.

Ο Δημήτρης Παναγάκος, CEO της «Διεθνούς Αθλητικής», εταιρία που έχει επιφορτιστεί τη διανομή των προϊόντων της Kappa στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας του πράσινους ως την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα:

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό. Η “Διεθνής Αθλητική” επενδύει σημαντικά κεφάλαια στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Η στρατηγική συνεργασία με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στο πλάνο ανάπτυξης και εδραίωσης μας στην αθλητική αγορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ