Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Ζαχίντ

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Ζαχίντ

Ο Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, ο οποίος είναι εκτός πλάνων.

Το «τριφύλλι» θέλει σταδιακά να γεμίζει το ρόστερ του και ο Νίκο Νταμπίζας έχει εντείνει τις προσπάθειές του.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να πετύχει συμφωνία για τον δανεισμό του Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο 25χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός είναι γνωστό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιταλού προπονητή της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι. Μετά το φιλικό με τη σλοβενική Ρουντάρ, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό και στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση των Κυπρίων το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στη Ζίλινα (έχασε ο ΑΠΟΕΛ 1-0).

Το να έχει έναν παίκτη στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ που δεν τον υπολογίζει και θα πρέπει να τον πληρώνει (περίπου 450.000 ευρώ ετησίως) δεν έχει νόημα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον δανεισμό του, αλλά μπορεί να καλύψει μέχρι ένα ποσό (ενδεχομένως τα μισά). Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του είναι λογικό να επιθυμεί να βρει ομάδα που θα καλύψει όλο το συμβόλαιο και για τους Κύπριους θα ήταν ιδανικό να προκύψει και αγοραστής.

Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση μπορεί να πάρει χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται ο ΑΠΟΕΛ να ζητάει από τον Παναθηναϊκό κατά κάποιο τρόπο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, προσπαθώντας να αποκομίσει κάποιο όφελος στο μέλλον. Όπως και να έχει, οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει και στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία για να φέρουν τον Ζαχίντ στην Αθήνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ