«Ο Κάτσε θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Κάτσε θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Ο Έργκους Κάτσε έχει ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του στον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Έργκους Κάτσε συμμετέχει φέτος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ μετά από τους δανεισμούς που είχε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Αλβανός μέσος έχει ως πρώτη προτεραιότητα να παραμείνει στο Δικέφαλο τη νέα χρονιά και να αρπάξει τις όποιες ευκαιρίες του δοθούν από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Νίκος Καγιούλης, με δηλώσεις του στο Μετρόπολις, υποστήριξε πως όλα θα εξαρτηθούν από τις εγγυήσεις που θα πάρει ο παίκτης σαν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Για το μέλλον του Κάτσε στον ΠΑΟΚ είπε: «Εξαρτάται από τα «θέλω» του προπονητή, και κατά πόσο τον υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα, η αξία του παίκτη είναι γνωστή, εμείς έχουμε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και περιμένουμε την ομάδα να μας πει πως υπολογίζει τον παίκτη. Ο ίδιος ο παίκτης σε περίπτωση που είναι ενεργός όπως και πρέπει θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι αν κάτι τέτοιο δεν γίνει καλό θα είναι και για τις δύο πλευρές να φύγει ο παίκτης. Περιμένουμε την προετοιμασία για να δούμε τι θέλει ο προπονητής».

Για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και το πόσο επηρεάζει τον παίκτη: «Ο κ. Λουτσέσκου ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε τον παίκτη στην προετοιμασία δύο εβδομάδες πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε με τον Λουτσέσκου για τον παίκτη καθώς έφυγε από την ομάδα. Αν δείξει την πραγματική του αξία ο Έργκους μπορεί να μείνει στην ομάδα και είναι κάτι που θέλει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενισχυθεί ακόμα στην θέση των χαφ και από αυτό εξαρτάται το μέλλον μας στη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ