Πανιώνιος : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Κόρμπος

Πανιώνιος : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Κόρμπος

Ο Παναγιώτη Κόρμπος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για νέο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Πανιώνιος αναμένεται να ανανεώσει εντός των επόμενων ημερών την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο αρχηγός των κυανέρυθρων είναι σε συνεχείς επαφές τον τελευταίο καιρό με τη διοίκηση του Πανιωνίου, με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, διότι το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Sportime, οι συζητήσεις των τελευταίων μηνών καρποφόρησαν, καθώς ο Κόρμπος συμφώνησε με τους κυανέρυθρους και θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα δύο χρόνια. Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την διοίκηση της ομάδας.

Πέρα από την ανανέωση του αρχηγού του Πανιωνίου, τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές που οι κυανέρυθροι θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους, ενώ σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει και ποιοι θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ