Κίνηση Πανιωνίου για σέντερ φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Κίνηση Πανιωνίου για σέντερ φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Την απόκτηση του 24χρονου σέντερ φορ Κονσταντίν Μπάζελιουκ, που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αγωνίζεται στην Ανζί κυνηγάει ο Πανιώνιος για τον Γενάρη.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας championat.com, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Κονσταντίν Μπάζελιουκ.

Ο 24χρονος στράικερ ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανζί Μαχατσκαλά (σ.σ. 6 συμμετοχές). Με τους Ρώσους να τονίζουν ότι «είναι πιθανό να συνεχίσει και πάλι την καριέρα του εκτός συνόρων, καθώς ο Πανιώνιος από την Ελλάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει».

Μάλιστα στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η μητέρα του Μπάζελιουκ είναι μισή ελληνίδα και για αυτόν τον λόγο οι «κυανέρυθροι» σκοπεύουν να βοηθήσουν τον παίκτη να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Κάτι που επιβεβαιώνει και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάζελιουκ εκπροσωπείται από τη γνωστή εταιρεία μάνατζμεντ «Traffic Sports», η οποία ελεύγει διοικητικά την πορτογαλική Εστορίλ. Για αυτόν τον λόγο τη σεζόν 2016-17 ο νεαρός στράικερ αγωνίστηκε δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πορτογαλική ομάδα, έχοντας 13 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ρώσος επιθετικός δεν είναι τυχαία περίπτωση. Αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει τίτλους και έχει «γράψει» 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ. Επίσης, έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρωσίας και παρότι δεν είχε την εξέλιξη (και τις ευκαιρίες) που περίμεναν οι Ρώσοι, στον Πανιώνιο μπορεί να αναγεννήσει την καριέρα του. Οπως έχει συμβεί και με πολλούς ακόμη τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, εάν ο Πανιώνιος αποφασίσει να τον εντάξει, εν τέλει, στο δυναμικό του, ο Μπάζελιουκ θα πάρει την ελευθέρας του από τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ