Προφορική συμφωνία Άρη με Σάσα

Προφορική συμφωνία Άρη με Σάσα

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και πλέον απομένουν τα τυπικά οι Κίτρινοι να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του 29χρονου μέσου.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Αρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Σάσα.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και πλέον βρίσκονται στην διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα ο Βραζιλιάνος χαφ.

Οι άνθρωποι του Αρη βρήκαν στο πρόσωπο του Λατινοαμερικάνου άσου τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Μανώλη Σιώπη για την Αλάνιασπορ. Ο Λούκας Σάσα, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Ελληνα χαφ στο ρόστερ του Αρη, με τον 29χρονο μέσο να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ ξεκίνησε από τη Γκρέμιο το 2009, και μετά από θητεία στην ιταλική Κατάντζαρο (2011) και επιστροφή στην πατρίδα του για τη Σάο Χοσέ (2012) έπαιξε για μια σεζόν και πάλι στην Ευρώπη για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Έπειτα φόρεσε τη φανέλα της Χαποέλ Τελ Αβίβ για μια διετία (2013-15) και στη συνέχεια έπαιξε στη Λουντογκόρετς, κατακτώντας τέσσερις συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα, όπως και ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λούκας Σάσα είναι πιο ψηλός (1.77μ.) σε σχέση με τον Σιώπη, ενώ το δυνατό του σημείο είναι το τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ