Μαρτίνς: «Στα πρώτα 60 λεπτά ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε»

Μαρτίνς: «Στα πρώτα 60 λεπτά ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του φιλικού με την Γιαγκελόνια (5-0) στάθηκε στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στα πρώτα 60 λεπτά – Τι είπε για τους επιθετικούς και τον Ελ Αραμπί.

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στα πρώτα 60 λεπτά δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο φιλικό επί της Γιαγκελόνια με 5-0.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι του άρεσε πολύ η εμφάνιση των Πειραιωτών στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς είδε από τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο πολλά από αυτά που τους ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο 30άλεπτο της αναμέτρησης.

Ερωτηθείς για τον Ελ Αραμπί, ο Μαρτίνς δεν θέλει να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού, αλλά στάθηκε στο εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Γκερέρο και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην προετοιμασία ο Ντουρμισάι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Μου άρεσε αυτό που είδα στα πρώτα 60 λεπτά. Είδαμε αυτά που θέλουμε. Ημασταν συνεπείς σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά. Πέρσι υπήρξαν κάποιοι παίκτες που είχαν εκπληκτική χρονιά, αλλά σε αυτό το φιλικό δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους. Δεν θα κρατούσα κάτι από τα τελευταία 30 λεπτά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ό,τι και να γίνει. Όπως δεν έδωσα σημασία στο τελικό σκορ στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι δεν θα δώσω και σε αυτό. Τα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Αυστρία θα είναι και αυτά μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, θέλω να ξαναπώ ότι κάποιοι παίκτες που πέρσι έκαναν πολύ ωραία πράγματα, σε αυτό το φιλικό δεν τα έδωσαν όλα. Κάποιοι δεν έδωσαν το παραπάνω που έπρεπε. Κάποιοι άλλοι αποδίδουν πολύ καλά και κάποιοι άλλοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο, καθώς στο σημερινό φιλικό δεν ήταν καθόλου καλοί».

Για τον Ελ Αραμπί: «Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι ακόμα στην ομάδα. Θα μιλήσω για παίκτες που έχουμε εδώ μαζί μας, όπως ο Γκερέρο που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Οι Σολδάνο και Κάιπερς είναι πολύ καλοί επαγγελματίες, ενώ ο Ντουρμισάι κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν η επιστροφή του Βούκοβιτς αλλάζει τον προγραμματισμό του ρόστερ: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πλέον μια λύση λιγότερη. Ο Βούκοβιτς έπρεπε όμως να επιστρέψει γρήγορα στην Αθήνα, γιατί εδώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες που χρειάζονται για την θεραπεία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ