«Ολυμπιακός, Μονακό και Σεβίλλη για τον Χαβιέρ Αλμπίν της Νουμάνθια» (vid)

«Ολυμπιακός, Μονακό και Σεβίλλη για τον Χαβιέρ Αλμπίν της Νουμάνθια» (vid)

Η ομάδα του Πειραιά φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της Νουμάνθια, Χαβιέρ Αλμπίν, ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους βρίσκεται επίσης στα «ραντάρ» των Μονακό και Σεβίλλης.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει «χτίσει» ένα πολύ ισχυρό τμήμα scouting, με τους ανθρώπους του συλλόγου να «ξεσκονίζουν» την Ευρώπη για ταλεντάκια, που μπορούν να εξελιχθούν σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες οι γαλλικές ιστοσελίδες, φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του 17χρονου μεσοεπιθετικού της Νουμάνθια, Χαβιέρ Αλμπίν. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε «τιτίβισμα» στα social media, το οποίο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη και η Μονακό ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού αστέρα της ισπανικής ομάδας.

Οι Μονεγάσκοι φέρονται να παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο εξωτερικό, θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι. «Η Μονακό θα κινηθεί γρήγορα, για να προλάβει τον Ολυμπιακό και τη Σεβίλλη», αναφέρει το footmercato.

Ο Χαβιέρ Αλμπίν είναι γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 και αγωνίζεται στην Κ19 της Νουμάνθια ως κεντρικός μέσος, ωστόσο, μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι που τον έχουν δει αγωνιζόμενο, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του, με εξαιρετική πάσα και πολύ καλές τοποθετήσεις.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ