Δυσκολεύει η παραμονή Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Δυσκολεύει η παραμονή Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός μπακ Εμανουέλ Ινσούα, είναι ολοένα και πιο δύσκολο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σε έναν νεανικό Παναθηναϊκό, παίκτες όπως ο Ινσούα είναι απαραίτητοι. Παίκτες με τσαγανό, πάθος, εμπειρία αλλά και δεδομένη ποιότητα. Ο Αργεντινός άλλωστε ήταν ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

Βλέπει όμως το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Στο τριφύλλι δεδομένα θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο ο 28χρονος παρουσιάζει αυξημένες απαιτήσεις στο οικονομικό. Και αν οι 280.000 ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του θεωρούνται ήδη αρκετά στο πράσινο στρατόπεδο, η σημαντική αύξηση που ζητά ο ποδοσφαιριστής είναι μάλλον απίθανο να επιτευχθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την πράσινη, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά να πουλήσουν τον Ινσούα αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο παίκτης έχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική συμφωνία η οποία προβλέπει το 50% των εσόδων από πιθανή πώλησή του να δοθούν στην πρώην ομάδα του, Ουντινέζε.

Ο Δώνης ασφαλώς και δεν θα ήθελε να τον δει να αποχωρεί, όμως θα δράσει με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πως αν έρθει πρόταση ο=ικανοποιητική και μέχρι τότε δεν έχει ρίξει τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ