Ψάχνεται για 8άρι και τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Ψάχνεται για 8άρι και τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Άλλες δύο προσθήκες προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Ελ Αραμπί αυτό που ζητούσε για την κορυφή της επίθεσης και ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε για τη διαμόρφωση του τελικού ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, άλλες δύο κινήσεις απομένουν για να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς όλα τα εργαλεία στη διάθεσή του. Η απόκτηση ενός αναπληρωματικού τερματοφύλακα και ενός μεσοεπιθετικού που να αγωνίζεται στον άξονα (8άρι) στις θέσεις των Γιούρι Λοντίγκιν και Μπίμπαρς Νάτχο που αποχώρησαν από την ομάδα.

Για τον παίκτη που θα αποτελέσει το back up του Ζοσέ Σα, ο Αλέν συνεχίζει να παίζει «δυνατά» με γαλλικά δημοσιεύματα να τον στέλνουν εκ νέου στον Ολυμπιακό, ενώ για τη θέση του χαφ, τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτά του Γιουσέφ Μπενασέρ και του Άλφα Σεμέδο.

Ο Μαροκινός ανήκει στην Μονακό και η περίπτωση απόκτησής του θα προχωρήσει υπό τη μορφή δανεισμού, φτάνει να συναινέσουν και οι Μονεγάσκοι σε αυτό. Χαρακτηριστικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει δοθεί δανεικός τις τρεις τελευταίες σεζόν έχει δοθεί δανεικός σε Νανσί, Καέν και Σεντ Ετιέν.

Όσον αφορά τώρα τον Άλφα Σεμέδο της Μπενφίκα, οι Πειραιώτες αναμένεται να έχουν ανταγωνισμό από Αγγλία μεριά, με τις Γουίγκαν και Μπέρνλι να ενδιαφέρονται και αυτές για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ