Πανηγυρική επιβεβαίωση για το «10»: Επίσημη η επέκταση με Μπουζούκη έως το 2022

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το «10»: Επίσημη η επέκταση με Μπουζούκη έως το 2022

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Μπουζούκης έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός θα μείνει στον Παναθηναϊκός έως το 2022, μετά την κίνηση να ρίξεις τις απαιτήσεις του. Πανηγυρική επιβεβαίωση του "10" που είχε προαναγγείλει τη συμφωνία.

Το σίριαλ του καλοκαιριού είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό. Κάτι που αναμενόταν, αλλά έπρεπε να περάσει από σαράντα κύματα.

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Μπουζούκη, έπειτα κι από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού κι έτσι ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2022. Αυτό που βρίσκεται σε ισχύ λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Τις τελευταίες μέρες φάνηκε ότι υπήρξε νέα προσέγγιση των δύο πλευρών. Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δική του οπισθοχώρηση σε κάποια πράγματα, ο Μπουζούκης έκανε κι αυτός βήματα κοντά στην προσφορά του «τριφυλλιού» κι επήλθε η χρυσή τομή. Το πρωί του Σαββάτου, η διοίκηση του «τριφυλλιού» γνωστοποίησε ότι ο Μπουζούκης συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας έως το 2022. Η υπογραφή του παίκτη, όπως και του Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει και είναι σε εκκρεμότητα, θα μπουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό κλείνει ευχάριστα και για τις δύο πλευρές. Και ο Μπουζούκης, άλλωστε, ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι επιθυμεί να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στον σύλλογο, αλλά με καλύτερους οικονομικούς όρους, διότι δεν νιώθει έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα και με τη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών οι πάγιες αποδοχές του Μποζούκη από 35.000 ευρώ θ’ αγγίζουν στο εξής τις 110.000-120.000, ενώ θα υπάρχουν μπόνους και κλιμακωτή αύξηση. Επίσης, φέρεται να έχει μπει και ρήτρα. Απομένει από τους νεαρούς να κλείσει το θέμα του Χατζηγιοβάνη, αλλά σ’ αυτή τη περίπτωση η απόσταση είναι μεγαλύτερη και χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ