Πίτι: «Ο Ελ Αραμπί είναι το τέλειο εννιάρι για τον Ολυμπιακό»

Πίτι: «Ο Ελ Αραμπί είναι το τέλειο εννιάρι για τον Ολυμπιακό»

Ο Πίτι μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τονίζοντας ότι είναι ο ιδανικός επιθετικός για τους ερυθρόλευκους.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να προσθέτουν το κομμάτι που τους έλειπε για τη γραμμή κρούσης.

Ο Μαροκινός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, ενώ αναμένεται άμεσα στην Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πίτι σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον άλλοτε συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της Λαμίας τόνισε ότι ο Ελ Αραμπί είναι το ιδανικό κομμάτι για την επίθεση του Ολυμπιακού και θα δημιουργήσει μια μεσοεπιθετική γραμμή μαζί με τους Ποντένσε, Βαλμπουενά και Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πίτι στο Sport24 Radio:

«Θα βάλει πολλά γκολ στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης και καλός συμπαίκτης στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός πήρε το τέλειο εννιάρι. Θα το δει ο κόσμος σύντομα», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Για κάποιον που δεν τον έχει δει στο ισπανικό πρωτάθλημα ή στο Καταρ θα τον συνέκρινα με τον Πάτρικ Κλάιφερτ. Αυτός μου έρχεται στο μυαλό για να καταλάβει ο Έλληνας φίλαθλος. Εξαιρετικός μέσα στην περιοχή. Εξαιρετικός. Δεν είναι γρήγορος, αλλά η τοποθέτηση του μέσα στην περιοχή είναι το κάτι άλλο».

Για τους μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού τόνισε: «Η μεσοεπιθετική γραμμή που έχει ο Ολυμπιακός, είναι για να κατακτά το πρωτάθλημα. Ποντένσε, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Φανταστική ομάδα. Έρχεται να συμπληρώσει τους υπόλοιπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ