Τι συμβαίνει με τον Γκαλέτι, τον Άρη και την Μπαρτσελόνα Β’

Τι συμβαίνει με τον Γκαλέτι, τον Άρη και την Μπαρτσελόνα Β’

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εργάζεται πλέον ως μάνατζερ και βρίσκεται στην Ελλάδα για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποτελεί έναν από τους παίκτες που άφησαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού στα χρόνια που κυριαρχούσε και κατακτούσε συνεχόμενα πρωταθλήματα και κυρίως ήταν ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής που έγινε ωστόσο σύνθημα εκατοντάδες φορές στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά σε γνώριμα λημέρια, καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα.

Ο Λούτσι εργάζεται πια σαν μάνατζερ ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι του έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ο γνωστός ατζέντης που έχει αρκετά «νταλαβέρια» με ελληνικές ομάδες για ποδοσφαιριστές είναι στη χώρα μας και πρόκειται να συζητήσει μια συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Γκαλέτι έχει συνάψει αρκετά καλές σχέσεις με την Μπαρτσελόνα και προσπαθεί να ολοκληρώσει μια σημαντική κίνηση εν Ελλάδι. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος που κινεί τα πάντα στους μπλαουγκράνα είναι ο Χοσέ Σεγκούρα (όσον αφορά τις μεταγραφές) έχει δώσει τη δυνατότητα στον Λούτσι να έχει ευχέρεια στην δεύτερη ομάδα της Μπάρτσα, καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Αργεντινός γνωρίζει άριστα την ελληνική αγορά και τις ανάγκες της, αφού πηγαινοέρχεται συχνά στη χώρα μας για μεταγραφικές υποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Γκαλέτι βρίσκεται στην Ελλάδα και το θέμα συζήτησης του είναι ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Β’.

Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο λέγεται επίσης ότι η ομάδα με την οποία έχει επαφές αυτό τον καιρό ο Γκαλέτι είναι ο Άρης. Οι κίτρινοι «φλερτάρουν» με παίκτης της καταλανικής ομάδας και ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ είναι ο συνδετικός κρίκος για να επιτευχθεί η συμφωνία. Και από κοντά φυσικά και ο Σεγκούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ