Γαϊτανίδης: «Όνειρο για μένα ο ΠΑΟΚ»

Γαϊτανίδης: «Όνειρο για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός επιθετικός που σκόραρε απέναντι στη Νόρτζελαντ τόνισε ότι η συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στη φιλική νίκη με 3-0 επί της Νόρτζελαντ.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικέφαλου σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς είπε: «Είναι ένα όνειρο για μένα, από την στιγμή που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια. Ήταν ένα όνειρο για μένα, να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι να σκοράρω κιόλας…

Ο οποιοσδήποτε από εμάς, έχει έρθει εδώ για να κερδίσει μία θέση στην ομάδα. Είμαι μικρός ακόμη, πέρυσι έπαιζα στην Κ19 και τώρα διεκδικώ μία θέση, για να μείνω κι εγώ στην ομάδα και να παίξω»

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μπορεί να μην έχω ξαναβάλει τέτοιο γκολ, δεν θυμάμαι… Σε τέτοια θέση δεν έχω παίξει ξανά, είναι η αλήθεια ότι έπαιζα στα πλάγια, αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δουλεύουμε και συνεχίζουμε. Έχω θράσος, βάζω το 100% πάντα και κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου. Έχω συνηθίζει να κερδίζω και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το αήττητο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ