O Σουσαέτα και η… άλλη λύση από την Ισπανία

O Σουσαέτα και η… άλλη λύση από την Ισπανία

Η αγορά της Ισπανίας παραμένει στο προσκήνιο για την Ένωση σχετικά με τη μεταγραφή του ακραίου.

Το θέμα του εξτρέμ είναι από εκείνα που «καίνε» την ΑΕΚ, με την Ένωση να θέλει να το κλείσει το συντομότερο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν πατήσει το γκάζι για να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη προσθήκη άμεσα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να επιθυμεί ο παίκτης που θα αποκτηθεί να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία. Έστω και στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας.

Η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε παραμένει «γερά» στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, που περιμένει επί της ουσίας τα νεότερα από τη Ρόμα για να διαπιστώσει αν μπορεί να προχωρήσει με τον Ιταλό εξτρέμ. Παράλληλα όμως οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν και αλλού για την ενίσχυση των άκρων.

Όπως είχατε διαβάσει από τις προηγούμενες μέρες τα μάτια των ανθρώπων της Ένωσης είναι στραμμένα και στην αγορά της Ισπανίας για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ένα από τα ονόματα που εξέτασε η ΑΕΚ ήταν εκείνο του Μαρκέλ Σουσαέτα, του 31χρονου αρχηγού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την μεγάλη πορεία στα γήπεδα της Πριμέρα.

Η ΑΕΚ έκανε μια κουβέντα με την πλευρά του Βάσου άσου, προσφέροντάς του μάλιστα τριετές συμβόλαιο. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον Σουσαέτα να επισκέπτεται και τη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του στις αρχές του καλοκαιριού, προκειμένου να δει από κοντά τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα!

Ωστόσο, ο έμπειρος άσος δεν έδειξε… ψημένος με την προοπτική της μετακίνησής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να εγκαταλείψει την υπόθεση. Όχι, όμως, και την ισπανική αγορά, που για το ζήτημα του εξτρέμ παραμένει στο επίκεντρο.

Μιας και βάσει των όσων προκύπτουν από το ρεπορτάζ στη λίστα της Ένωσης υπάρχει άλλη περίπτωση ακραίου από την Ισπανία, που παίζει «δυνατά». Και που δεν αποκλείεται να προχωρήσει, εφόσον συνεχιστεί η καθυστέρηση που παρατηρείται με τον Βέρντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ