Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό (vids)

Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό (vids)

Ο 30άχρονος Γάλλος εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα και διαπραγματεύεται με τους Πράσινους.

Έτοιμος για να κάνει το δικό του… μπαμ στο μεταγραφικό παζάρι, ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πράσινοι έχουν φέρει στην Ελλάδα εδώ και λίγες ώρες, τον Γιοάν Μολό και διαπραγματεύονται μαζί του. Ο Γάλλος εξτρέμ που για τους «μυημένους» υπήρξε… σίριαλ στο παρελθόν. Πριν από μερικά χρόνια για τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Την εποχή που έκανε σπουδαίες σεζόν με τη Νανσί και τη Σεντ Ετιέν. Την εποχή που έδινε την εντύπωση ότι διαθέτει ένα πακέτο ικανοτήτων ανάλογο με εκείνο του Κέβιν Μιραλάς. Στον Ολυμπιακό μάλιστα το καλοκαίρι του ΄13 έφτασε πραγματικά πολύ κοντά. Αλλά οι μόνιμες καθυστερήσεις του, έβαλαν τους Πειραιώτες στον πειρασμό να συμφωνήσουν με την Άρσεναλ τον δανεισμό του Τζοέλ Κάμπελ.

Τι εστί Γιοάν Μολό; Κλασικός winger για το αριστερό φτερό, με σπουδαία τεχνική κατάρτιση και με μπόλικα… γκάζια στο παιχνίδι του. Την εποχή τουλάχιστον που ήταν στα «καλά» ποδοσφαιρικά του χρόνια. Πέρσι αγωνίστηκε στη Σαμάρα της Ρωσίας και έκλεισε τη σεζόν στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σοσό.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μισό έπαιξε σε 7 παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας 1 ασίστ σε 375 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε σε 16 ματς στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.195 λεπτά.

Αναδείχτηκε απο τα τμήματα υποδομής της Μονακό και μάλιστα υπήρξε επί σειρά ετών μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Γαλλίας. Το καλοκαίρι του ΄10 η Μονακό τον έδωσε δανεικό στην Καέν. Ο Μολό ήταν τότε 21 ετών. Έπειτα απο μια φανταστική σεζόν, τον απέκτησε η Γρανάδα στην οποία άντεξε μόλις μισό χρόνο.

Επέστρεψε (αρχικά με δανεισμό) στη Γαλλία για λογαριασμό της Νανσί και έμεινε εκεί ως τις αρχές του ΄13. Έπειτα προέκυψε η Σεντ Ετιέν στην οποία έμεινε ως τις αρχές του ΄16. Αν κουραστήκατε ήδη απο τα πήγαινε-έλα; Που να ακούσετε και την συνέχεια.

Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί σε Σαμάρα, Ζενίτ, Φούλαμ, Αλ Ραγιάν, ξανά στη Σαμάρα και τελικά στην Σοσό. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του. Αυτό ήταν πάντα το πρόβλημα του.

Απο μπάλα; Είναι σπουδαίος ο Μολό. Και προφανώς αυτός είναι ο πειρασμός που προκάλεσε το ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν διαθέτει μπάτζετ για… πολλά πράγματα. Πρέπει να πάρει και τα ρίσκα του, όπως έκανε πέρσι για παράδειγμα με τον Μακέντα. Αυτή την ώρα υπάρχουν ακόμη διαπραγματεύσεις, όχι συμφωνία. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα είναι καλό.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ